ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ “ΖΑΡΙ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΑΤΤΙ

Written by on 9 Μαρτίου 2024

Το ΖΑΡΙ της Μαρίνας Σάττι είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σχόλια από τα πρώτα κι`όλας λεπτά της κυκλοφορίας του.

Ο CEO του LoveRadio882 | Mytilinis, Μανώλης Μπαλτάς, με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του ραδιοφώνου άλλα και ώς έμπειρος μουσικός, μουσικός παραγωγός και Dj, εξέφρασε την άποψή του, σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος, για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision.

Χαρακτηριστικά αναφέρει : “Εάν κάποιος έχει παρακολουθήσει την Μαρίνα Σάττι, την καλιτεχνική της πορεία, μπορεί έυκολα να αντιληφθεί ότι το «Ζάρι» είναι ένα τραγούδι που θυμίζει την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Μαρίνας (εννοεί την Σάττι) με τίτλο TUCUTUM, το οποίο είναι στον ίδιο ρυθμό (Reggaetton) με τους ίδιους ήχους στα κρουστά και το ίδιο χαρακτηριστικό όργανο της μελωδίας, όπως επίσης και τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στα φωνητικά. Την Μαρίνα Σάττι την χαρακτήριζε η πρωτοτυπία της στους ήχους και στο ρυθμό, οπότε θα περίμενε κανείς να παρουσίαζε κάτι πρωτότυπο, τώρα δεν μπορώ να ξέρω εάν δεν υπήρχε χρόνος για την δημιουργία του τραγουδιού που θα παρουσίαζε στην Eurovision ή ήταν κάτι το οποίο δούλευε καιρό και το TUCUTUM ήρθε δεύτερο στη σειρά. Σημασία έχει ότι το αποτέλεσμα που παρουσίασε δεν ήταν κάτι πρωτότυπο και φυσικά για τα δεδομένα και της γνώσεις της Μαρίνας δεν ήταν το αναμενόμενο. Μακάρι να πάρει μια καλή θέση, γιατί πρωτίστως στηρίζουμε την Ελληνική συμμετοχή, όποια και να είναι, με ότι και αν παρουσιάζει.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

 


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :