ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ | ΝΕΟ ALBUM

Written by on 2 Ιουνίου 2023

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, μας λέει την πιο μουσική «Καλησπέρα» με το νέο album, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Καλησπέρα» περιλαμβάνει 16 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι δύο μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισε προ μηνών ο Πέτρος Ιακωβίδης, τα «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» και «Αχ Καρδούλα Μου», τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έγιναν top trend στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο «Καλησπέρα» έχουν γράψει, τόσο ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης, όσο κι άλλοι εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση.

Το νέο single από το album είναι το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο», ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι με τη μοναδική δημιουργική υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική και τους στίχους, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, καθώς το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις του στο «Fantasia», αλλά και μεταδίδεται ραδιοφωνικά εδώ κι αρκετές ημέρες.
Μάλιστα, το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» θα μεταφερθεί στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό video που θα «ανέβει» στο YouTube την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου. Σταδιακά θα «ανέβουν» στο YouTube και τα υπόλοιπα τραγούδια, συνοδευόμενα από μοναδικής αισθητικής lyric videos.

Το «Καλησπέρα», με το οποίο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει την πλούσια μουσική του διαδρομή, είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

 

 

 


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :