Η MILEY CYRUS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ TRACKLIST ΤΟΥ ALBUM

Written by on 16 Νοεμβρίου 2020

Η Miley Cyrus αποκαλύπτει τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει το νέο άλμπουμ της «Plastic Hearts».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει περιγράψει το έβδομο studio album της ως μία «σούπερ rock & roll» δουλειά και το tracklist δεν αποδεικνύει μόνο τους ισχυρισμούς της, αλλά ξεπερνά και κάθε προσδοκία.

Το παζλ του «Plastic Hearts» αποτελείται από 12 καινούργια τραγούδια και 3 μοναδικές μουσικές εκπλήξεις που θα συναντήσουμε στην ψηφιακή έκδοση του άλμπουμ.

Προπομπός του άλμπουμ είναι το single «Midnight Sky», ένα δυναμικό τραγούδι που έχει ξεχωρίσει σε πλήθος χωρών ανά τον κόσμο.

Όσον αφορά τα εντυπωσιακά ονόματα που συμμετέχουν στο «Plastic Hearts», η Miley Cyrus ενώνει τις δυνάμεις με την εμβληματική Joan Jett σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Bad Karma», με το είδωλο της rock Billy Idol στο «Night Crawling», όπως και με τη συνάδελφό της pop star Dua Lipa στο «Prisoner», μια ιδιαίτερα πολυαναμενόμενη συνεργασία.

Στο «Plastic Hearts» συμπεριλαμβάνεται επίσης το «Edge Of The Midnight», ένα μοναδικό remix του single «Midnight Sky» με τη συμμετοχή της καταξιωμένης Stevie Nicks των Fleetwood Mac.

Τον δίσκο ολοκληρώνουν οι διασκευές της Miley Cyrus στα τραγούδια «Heart Of Glass» των Blondie και «Zombie» των Cranberries, τις οποίες παρουσίασε σε δύο από τις πρόσφατες εμφανίσεις της σε εικονικά φεστιβάλ.

Το νέο άλμπουμ «Plastic Hearts» της Miley Cyrus θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 27 Νοεμβρίου.

Miley Cyrus album "Plastic Hearts"

Πηγή : hit-channel.com

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FYLLIANA

Η Fylliana έρχεται στην Μυτιλήνη με έπιπλα όπως τα ονειρεύεσαι! Opening day 30/3!

Δείτε εδώ :