ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΝΑΚΗΣ | ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

Written by on 22 Μαρτίου 2024

Στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του βρίσκεται ο Ηλίας Καμπακάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βλέπει τους χώρους όπου εμφανίζεται να γεμίζουν ασφυκτικά και τα τραγούδια του να «αγκαλιάζονται» από τα ραδιόφωνα και τον κόσμο.

Πρόκειται για μια από τις πιο αυθεντικές και ιδιαίτερα ξεχωριστές φωνές της γενιάς του, έχοντας ερμηνεύσει δεκάδες τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες κι έχοντας παράλληλα συνθέσει τραγούδια που ερμηνεύονται από άλλους τραγουδιστές κι έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Έτσι, μετά τις επιτυχίες «Μια νύχτα μαζί σου» και «Νύχτα μ’ακούς», έρχεται αυτή τη φορά να μας μας πει κάτι γνώριμο και να μας τραγουδήσει «πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια, λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω».

Ναι, καλά καταλάβατε! Είκοσι δύο χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση ο Ηλίας Καμπακάκης δίνει νέα πνοή και νέα δυναμική στο τραγούδι «Πόσο μου Λείπει» που είχε τραγουδήσει το 2002 ο Σώτης Βολάνης, έχοντας μάλιστα υπογράψει μουσική και στίχους.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει και να θεωρείται ένας από τους πλέον ερωτικούς ερμηνευτές στη χώρα, ο Ηλίας Καμπακάκης βάζει τη δική του σφραγίδα στο τραγούδι, το οποίο σίγουρα θα ξαναγίνει ο «ύμνος των χωρισμένων»!

Το single αυτό, όπως και τα δυο προηγούμενα, θα συμπεριλαμβάνονται στο διπλό album του Ηλία Καμπακάκη με τίτλο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ που θα κυκλοφορήσει άμεσα από την MINOS EMI / UNIVERSAL.

Παράλληλα, ο Ηλίας Καμπακάκης συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του σε Αθήνα, στο Φωταέριο κάθε Πέμπτη και Σάββατο, και Θεσσαλονίκη, στο Casper at Verykoko κάθε Τρίτη, αλλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με συνεχόμενα sold out.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :