ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΠΕΡ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Written by on 5 Απριλίου 2023

Παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (05/04/2023), στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ο γνωστός τράπερ και ο ένας από τους συνεργάτες του όπου κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο.

Σε βάρος του 24χρονου γνωστού τράπερ και δύο ακόμη συνεργατών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ενώ αφού είχαν εκδοθεί εντάλματα ακολούθησε η σύλληψη. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει συλληφθεί ένας άνδρας για την υπόθεση.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του τράπερ, ο Νίκος Αλετράς μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως  ο πελάτης του «αρνείται κάθε εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση και από αυτά που έχω καταφέρει να διαβάσω από τη δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή και σχέση με αυτή την περίπτωση».

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, η ίδια με την παρέα της διασκέδαζε στη συναυλία του γνωστού τράπερ στο Ρέθυμνο το βράδυ της Κυριακής.

Στο τέλος της συναυλίας, πήγαν για φαγητό και ξημερώματα ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο του όπου εκεί ήταν οι υπόλοιποι όπως αναφέρει στην καταγγελία της.

Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Το πρωί της Δευτέρας ακολούθησε η καταγγελία της στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Πηγή : politica.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :