ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΡΑΠΕΡ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Written by on 30 Ιουνίου 2022

Συνελήφθη ο 27χρονος τράπερ «Saint» μετά από καταγγελία ότι παρέσυρε μια 16χρονη σε αγροτική περιοχή, στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, και την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει πάλι τις Αρχές, τον Ιανουάριο του 2021, όταν την περίοδο που ίσχυαν αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έκανε γυρίσματα για βιντεοκλίπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, που φέρεται να τελέστηκε την 7η/6/2022 στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Γι`αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Διασφαλίζονται το απόρρητο της επικοινωνίας και η ανωνυμία.

Επισημαίνεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21/12/2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Με πληροφορίες από : zougla.gr

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :