ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΚΕΑ | ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ

Written by on 21 Μαΐου 2021

Spicy Orange, το ένα από τα 4 χρωματιστά μουσικά labels, που διευθύνει ο συνθέτης των επιτυχιών Νίκος Τερζής, μας παρουσιάζει το νέο της μουσικό project με την ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κατερίνα Μπακέα.

Ένα καινοτόμο μουσικό project, που γίνεται για πρώτη φορά στα μουσικά δρώμενα τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, μιας και πρόκειται για την κυκλοφορία του remix της original version που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Ο τίτλος αυτής της “Future Version 2.0”, όπως την ονομάζει ο δημιουργός της Νίκος Τερζής είναι «Δε μου ανήκεις δε σου ανήκω», σε στίχους της Ναταλί.

To ατμοσφαιρικό music video σκηνοθέτησε ο Spiros Filaktos.

Να γνωρίσουμε όμως και την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κατερίνα Μπακέα, την οποία ξεχώρισε ο Νίκος Τερζής και της εμπιστεύτηκε αυτό το ιδιαίτερο project.

Η Κατερίνα συγκεντρώνει στο πρόσωπό της πολλά και διαφορετικά ταλέντα, μιας και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, την ηθοποιία, το χορό, το ραδιόφωνο και τη διαφήμιση.  Στο χώρο του τραγουδιού αν και στα πρώτα της βήματα ακόμα, μετρά συνεργασίες επί σκηνής με πολλά σημαντικά ονόματα.

Η Κατερίνα με την αισθαντική φωνή της μας τραγουδά:

«Δε μου ανήκεις δε σου ανήκω   Απλά καρδιά μου σπάμε τον κρίκο Δε σου ανήκω τώρα το ξέρεις Σ’ αφήνω μόνο να υποφέρεις…»

Πηγή : musicpress.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :