UNDEFINED SHAPES II
ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ [ΚΑΛΛΟΝΗ]
Event info
Date: | 3 Αύγουστος 2024 |
---|---|
Time: | 18:00 |
Location: | ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ |
Address: | ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗ |
Website: | https://www.undefinedshapes.gr/ |
Event: | https://www.facebook.com/events/297525156671719/ |
Details
Undefined Shapes II – Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής, 3 & 4 Αυγούστου, Σκάλα Καλλονής Λέσβου
Σας προσκαλούμε στο Undefined Shapes II, μια διήμερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής στην πανέμορφη Λέσβο!
Η 2η έκδοση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκάλα Καλλονής Λέσβου 3 & 4 Αυγούστου 2024.
Η πρώτοι 5 καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι:
Justine Perry (Βερολίνο) RLCT (Αθήνα) Icarus in love (Αθήνα) Maaatz (Αθήνα) DJ Vas (Λέσβος)
Justine Perry (Βερολίνο)
Η γαλλικής καταγωγής Justine Perry με έδρα το Βερολίνο και με εμφανίσεις στα Berghain, Tresor, Rex Club, Khidi, Radion κ.α. δίνει τον παλμό για την πρώτη σειρά καλλιτεχνών του Undefined Shapes II και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Πάντα αναζητώντας νέους καλλιτέχνες για υποστήριξη, η Justine έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις που την οδήγησαν να λάβει μέρος στο Parisian Resilience και να γίνει resident DJ στο αξιοσέβαστο κλαμπ του Στρασβούργου – Kalt.
Ως μέρος της κοινότητας LGBTQIA+ με εμφανίσεις σε queer events, η Justine αφουγκράζεται την ανάγκη να χτίσει τη διαφορετικότητα και ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στη μουσική. Πρώτες παραγωγές και ρεμίξ της Justine κυκλοφόρησαν σε εταιρίες όπως KR Records, Postdynamic, Unknown Movements κ.α.
Μαζί με την Justine συμμετέχουν οι RLCT & Icarus in love από την καλλιτεχνική ομάδα Society 3000 με έδρα την Αθήνα, οι οποίοι έχουν έντονη δράση στην Techno σκηνή της Αθήνας με εμφανίσεις στο EON Athens, Six Dogs, Temple κ.α.
Ακόμη μια θηλυκή ενέργεια προστίθεται στην φετινή συνάντηση με την συμμετοχή της Maaatz από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας.
Ο DJ Vas πλαισιώνει την πρώτη 5άδα καλλιτεχνών, γνωστός στην τοπική ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Λέσβου και μέλος της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας ΣΥΝTHESIS.