Ο TIESTO ΣΤΟ PRIMER MUSIC FESTIVAL

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ [ΑΘΗΝΑ]


Event info
Date: 9 Ιουλίου 2022
Time: 21:00
Location: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ
Address: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΗΝΑ
Details

Τo Primer Music Festival υποδέχεται τον Tiësto.

Ο mega star της dance μουσικής θα είναι o headliner του Primer 2022 το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Από το 2000, όταν ήρθε στο προσκήνιο με το κλασικό remix στο «In Search Of Sunrise» του στο περίφημο «Silence» των Delerium, ο Tiësto έχει χαράξει μια άνοδο που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ραγδαία.

Η τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει σε αυτές τις δύο δεκαετίες, τον μετέτρεψε σε ένα πασίγνωστο όνομα, στο ίδιο επίπεδο με τους μεγαλύτερους pop και rock stars, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως πρότυπο και δίοδος για να φτάσουν και άλλα DJ και dance ονόματα στην κορυφή.

Ο Tiësto είναι σίγουρα ο πιο γνωστός και επιτυχημένος DJ / παραγωγός στην ιστορία. Επίσης, έχει ψηφιστεί, πολλές φορές και από τα σημαντικότερα media του χώρου, ως ο καλύτερος DJ. Ο σπανιότατος συνδυασμός της υψηλής ποιότητας του καλλιτέχνη με την ικανότητά του να δημιουργεί διαρκώς mega hits σε διάφορα μουσικά είδη, είναι ακριβώς αυτό που κάνει τον Tiësto τόσο ξεχωριστό.

Έχει κερδίσει κάθε βραβείο που υπάρχει στη βιομηχανία της μουσικής: Grammy, MTV Music Award, World Music Award, Mixmag Award, DJ Award και πολλά άλλα. Στην ετήσια ψηφοφορία του DJ Mag για τον Καλύτερο DJ του πλανήτη, βρισκόταν στο No. 1 από το 2002 ως το 2004, στην πρώτη τριάδα επί δέκα χρόνια και στην πρώτη δεκάδα επί 18 χρόνια. Το 2012 τo κορυφαίο περιοδικό Rolling Stone τον ανακήρυξε ως τον διασημότερο DJ του κόσμου.

Επί δύο δεκαετίες, o Tiësto διαρκώς εξελίσσει τον ήχο του, συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες και κατορθώνει να παραμένει επίκαιρος, δίνοντας μας ένα μεγάλο hit σχεδόν κάθε χρόνο: Το 2021 το «Don’t Be Shy», το 2020 το «Business», το 2019 το «Ritual» και το «God Is A Dancer», το 2018 το «Jackie Chan», το 2017 το «Boom», το 2015 το «Chemicals», το 2014 το «Wasted», το 2013 το «Red Lights» και πολλά άλλα.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, ο Tiësto έπαιξε ζωντανά στην Τελετή Έναρξης κατά την είσοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατρέποντας την καθιερωμένη παρέλαση των αποστολών σε ένα δίωρο πάρτι.

Ήταν ο πρώτος DJ που συμμετείχε στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου και η εμφάνισή του αυτή έφερε την ηλεκτρονική dance μουσική σε επαφή με δισεκατομμύρια ανθρώπους, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλους DJs σε επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Τα κομμάτια που παρουσίασε επί σκηνής κυκλοφόρησαν σε άλμπουμ με τον τίτλο «Parade of The Athletes», το οποίο έγινε χρυσό στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ο Tiësto θα ανέβει στη σκηνή του Primer 2022 για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό και state-of-the-art οπτικοακουστικό θέαμά του, στη μεγαλύτερη dance ημέρα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Περισσότερες πληροφορίες και νέα ονόματα για το Primer Music Festival θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00 π.μ.

Τιμές εισιτηρίων

General
30 € (Early bird)
35 € (Α’ φάση)

VIP
80 € (Early bird)
100 € (A’ φάση)

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο με bar και τουαλέτες, καθώς και fast track είσοδο στο χώρο.

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Wind, SevenSpots, Ευρυπίδης.

 

Πηγή : hit-channel.com

Add to Google Calendar

Add Now

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FYLLIANA

Η Fylliana έρχεται στην Μυτιλήνη με έπιπλα όπως τα ονειρεύεσαι! Opening day 30/3!

Δείτε εδώ :