ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΟΥ [ΕΡΕΣΟΣ]

Event info
Date: 11 Σεπτεμβρίου 2021
Time: 21:00
Location: ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΟΥ
Address: ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΟΥ ΕΡΕΣΟΣ
Phone: +302253052140
Website: https://www.womensfestival.eu
Event: https://www.facebook.com/sapphowomen
Details

Για 20η χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, πραγματοποιείται, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής, το International Eressos Women’s Festival by Sappho Women (Διεθνές Γυναικείο Φεστιβάλ Ερεσσού). Το νησί της Λέσβου, και ιδιαίτερα η Ερεσός, είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλες και όλους εκείνους που θέλουν να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ και να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας.

Σας προσκαλούμε στην έναρξη του International Eressos Women’s Festival 2021 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ. στο Λιμάνι της Σκάλας Ερεσού με μία μοναδική συναυλία από την Ηρώ, η οποία θα μας ταξιδέψει μέσα από τη μουσική της σε ελληνικές και ξένες μελωδίες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη προκειμένου να μπορέσουν όλοι να αντλήσουν δύναμη μέσα από τη μουσική, όπως ακριβώς κάνει και η ίδια η Ηρώ!

Θερμές ευχαριστίες δίνονται προς τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και προς όλους εκείνους που με την στήριξη και υποστήριξή τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά το Γυναικείο Φεστιβάλ.

Πρώτο ραντεβού στο Λιμάνι της Σκάλας Ερεσού!

Φιλικά

Η ομάδα του International Eressos Women’s Festival by Sappho Women.

Add to Google Calendar

Add Now

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :