ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ [ΓΕΡΑ]

Event info
Date: 21 Νοεμβρίου 2020
Time: 15:00
Location: ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Address: ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑ
Details
Το Σαββάτο 21 Νοεμβρίου ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης», στον Παπάδο, από τις 3.00μμ, μέχρι τις 8.00μμ.
Αυτή η Αιμοδοσία αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε μια περίοδο που η κοινωνία μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα και όλοι όσοι έχουμε τη δυνατότητα πρέπει να βοηθήσουμε για την κάλυψη αυτών των αναγκών. Οι τελευταίες αιμοδοσίες στη Λέσβο είχαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την ανταπόκρισή του για κοινωνική προσφορά . Ανάλογη ελπίζουμε να είναι και η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του Παγγεραγωτικού, ώστε να αποδείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο, τη ζωή και τη δημιουργία.
Προσφέρουμε αίμα, χωρίς φόβο, αφού θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης θα παράσχει, όπως πάντα κάθε αναγκαία βοήθεια για την άριστη διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.
Καλούμε όλους τους εθελοντές να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, αλλά και φέρνοντας φίλους ή γνωστούς που μπορούν να αιμοδοτήσουν. Το αίμα δίνεται από όλους, για όλους.
Ας είμαστε λοιπόν, όλοι εκεί!
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Add to Google Calendar

Add Now

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :