ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA «FAMAGUSTA»

Written by on 22 Ιανουαρίου 2024

ο Famagusta, η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (21/1). Η σειρά κατάφερε να πετύχει κάτι που λίγες σειρές έχουν καταφέρει.

Η μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή της τριάδας των επιτυχιών – Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου – συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και εκτοξεύτηκε στην κορυφή με ποσοστό 31,5%.

Η σειρά προηγήθηκε του ανταγωνισμού το βράδυ της Κυριακής με τουλάχιστον 16,3 μονάδες. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η πρεμιέρα κατέγραψε ποσοστό 24,5%,διατηρώντας και εδώ διψήφιο προβάδισμα, 12 μονάδων. Σε επιμέρους κοινό, η σειρά «Famagusta» άγγιξε το εντυπωσιακό ποσοστό 46,6%.

Το κουβάρι της σπαρακτικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, σε μια πρεμιέρα που τα είχε όλα: νοσταλγικές εικόνες, καθηλωτικές ερμηνείες και ανατρεπτική πλοκή. Η κάλυψη της σειράς «Famagusta» εκτοξεύτηκε στους 2.708.000 τηλεθεατές.

Διθυραμβικά και μαζικά ήταν παράλληλα τα σχόλια των χρηστών του X (Twitter) που ανέδειξαν το hashtag, #Famagusta, σε πρώτο trend πριν ακόμη ξεκινήσει η μεγάλη πρεμιέρα, κατά τη διάρκεια, αλλά και αρκετές ώρες μετά το τέλος της σειράς με περισσότερα από 8.000 posts.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των χρηστών είναι πως η απήχηση της σειράς στα social media του MEGA ξεπέρασε τους 3,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, «Famagusta», θα προβληθεί σε επανάληψη αυτή την Πέμπτη 25/1 στις 22:50. Η συνέχεια του νοσταλγικού δράματος είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 21:00.

Πηγή : debater.gr

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :