ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ | «ΦΙΛΑΩ ΣΤΑΥΡΟ»

Written by on 25 Μαΐου 2023

Με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που ενώνει μουσικά τον Πόντο με την Κρήτη, συνεχίζεται το υπερεπιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας: το «Φιλάω Σταυρό», με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση.

Το «Φιλάω Σταυρό» συνοδεύει μία πολύ δυνατή και συναισθηματική στιγμή στον «Σασμό», δείχνοντας πως ο θάνατος είναι άχρονος και ο έρωτας μπορεί να γίνει τρόπος για να τον προσεγγίσουμε. Συγκεκριμένα, το τραγούδι ακούγεται τη στιγμή που ο τηλεοπτικός Ευθύμης Φαρμάκης, ο οποίος είναι ποντιακής καταγωγής, «συναντιέται» μέσω ενός ονείρου με την νεκρή Κρητικοπούλα αγαπημένη του, Ρέα και «ζωντανεύει» ο έρωτάς τους.

Το «Φιλάω Σταυρό», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν στον «Σασμό».

Έχουν προηγηθεί τα «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.

Δείτε το lyric video:


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :