ΝΕΟ SINGLE ΓΙΑ ΤΟΝ G-EASY ΜΕ ΤΙΤΛΟ «TULIPS & ROSES»

Written by on 31 Μαρτίου 2023

Ο G-Eazy επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Tulips & Roses» και συστήνεται ξανά μετά από ένα χρόνο αποχής.

Ο 33χρονος ράπερ, κατά κόσμον Gerald Earl Gillum, μετά την απώλεια της μητέρας του αποσύρθηκε για μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας για να ανασυνταχθεί και να συγκεντρώσει ξανά τις δυνάμεις του.

Ενώ βρισκόταν σε ένα ενοικιασμένο διαμέρισμα στο Παρίσι, ο G-Eazy έβαλε την πένα στο χαρτί και το αποτέλεσμα ήταν μία ειλικρινής περιγραφή της ζωής και της καριέρας του με διάθεση αυτοκριτικής.

Ο G-Eazy τραγουδά: «Ήμουν υπό την επήρεια όταν το έγραψα αυτό… Ίσα που ξέρω τι είναι το σπίτι… Αν έπεφτα ποιος θα με έπιανε; Αν έπεφτα ποιος θα με σήκωνε;»

Αλλά μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας, ο G-Eazy ανακτά την αυτοπεποίθησή του.

«Το άστρο μου λάμπει ξανά λαμπερό μόλις το γυάλισα… Κάτι στο πνεύμα μου ξύπνησε ξανά. Ώρα να πάω στη δουλειά να μαζέψω το χάλι… Σε παρακαλώ όχι άλλες συγκρίσεις δεν πρέπει να το αναφέρεις αυτό… Χαιρετώ τα αδέρφια μου μπορούμε όλοι να συνυπάρξουμε… Έκανα ένα διάλειμμα και σκέφτομαι τι έχασα; Ο Gerald επέστρεψε και πάλι, δεν το κάνουν έτσι», τραγουδά στη συνέχεια.

Το «Tulips & Roses» χρησιμοποιεί ένα sample από το τραγούδι «Blame» που κυκλοφόρησε το αμερικανικό συγκρότημα Gabriels το 2021.

Ο G-Eazy εξηγεί ότι δέθηκε αμέσως με το «Blame» όταν το άκουσε: «Ανακάλυψα τη μουσική τους και έγινα μεγάλος θαυμαστής τους. Εμπνεύστηκα και ενθουσιάστηκα να βρω έναν τρόπο να ερμηνεύσουμε δημιουργικά τη μουσική τους και να συνεργαστούμε».

Όταν εργαζόταν πάνω σε ένα τραγούδι που έτυχε να ταιριάζει με το συναίσθημα του «Blame», ο G-Eazy συνειδητοποίησε ότι και τα δύο τραγούδια εξερευνούν τις ιδέες των σφαλμάτων, της ντροπής και της επιείκειας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το «Tulips & Roses».

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό μουσικό βίντεο που ακολουθεί τον G-Eazy να ζει και να ερωτεύεται στο Παρίσι και να αντιμετωπίζει την προδοσία.

Το music video του «Tulips & Roses» κορυφώνεται με ένα αγωνιώδες φινάλε. Θα καταφέρει ο G-Eazy να σώσει τον εαυτό του, πώς θα τελειώσει; Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα ακολουθήσει.

 

 

 

Πηγή : hit-channel.com

 

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :