ΜΑΝΟΣ ΣΥΡΜΑΣ | ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ

Written by on 22 Μαρτίου 2023

Ο Μάνος Σύρμας, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, μας συστήνεται και δισκογραφικά μέσα από μία εξαιρετική διασκευή του «Θα Μπορούσες», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Θα Μπορούσες», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση, είναι μία ιδιαίτερη ερωτική μπαλάντα, που κυκλοφόρησε το 2013 με πρώτη ερμηνεύτρια την Ελισάβετ Σπανού κι αποτέλεσε μία από τις μεγάλες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς.

Ο Μάνος Σύρμας φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Θα Μπορούσες» και μας κάνει να το αγαπήσουμε, ερμηνεύοντάς το με την εξαιρετική και γεμάτη συναίσθημα χροιά του, σε μία παραγωγή που επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το τραγούδι μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λογοθέτης.

Ο Μάνος Σύρμας, που έχει σπουδάσει ψυχολογία, παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα φωνητικής και γράφει στίχους και μουσική, έχει ήδη γοητεύσει το κοινό μέσα από live εμφανίσεις, covers στα social media και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές.

Βρείτε το «Θα Μπορούσες» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :