ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ | ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Written by on 26 Ιουλίου 2022

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Μας Τελείωσαν Τα Λεφτά» από την Gold Records και την Heaven Music.

Το νέο κομμάτι του Χρήστου Δάντη, σε μουσική και στίχους του ιδίου, είναι επίκαιρο, ανεβαστικό και εμπνευσμένο από τις καταστάσεις του σήμερα.

Ο Χρήστος Δάντης, ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με ιδιαίτερη χροιά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, μέσω του νέου του single, μας προτρέπει να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε τη ζωή με «ουσία».  Μάλιστα ο στίχος με χαρακτηριστικό τρόπο λέει «δε μασάω και δε ψαρώνω, μία ζωή έχουμε μόνο».

Το τραγούδι «Μας Τελείωσαν Τα Λεφτά» έχει όλα όσα χρειάζεται ένα μουσικό κομμάτι για να γίνει το νέο hit του καλοκαιριού. Με up-tempo ρυθμό, χορευτική διάθεση, επίκαιρο στίχο και την αμεσότητα του καλλιτέχνη, προσφέρει μία νέα μουσική εμπειρία που θα αγαπηθεί από τους ακροατές!

«Μας τελειώσαν τα λεφτά
αλλά ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ

 Μας τελειώσαν οι γιορτές
σπίτι κάθομαι και αυτές

μα είναι μάρτυς μου ο Θεός
ότι από ‘δώ και μπρος

θα περνάω μόνο καλά
και ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ»

Το νέο κομμάτι «Μας Τελείωσαν Τα Λεφτά» κυκλοφορεί τώρα από την Gold Records και την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :