ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MAD | «ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ»

Written by on 23 Ιουνίου 2022

Ο Νίκος Βουρλιώτης ξεσπά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τα έκτροπα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα Mad Video Music Awards και το ξύλο ανάμεσα σε Snik και Light.

Τη μουσική γιορτή των Mad Video Music Awards αμαύρωσαν και μετέτρεψαν σε ρινγκ οι τράπερς Light και Snik, οι οποίοι δίχως ίχνος σεβασμού για τη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε και για τους παρευρισκόμενους έπαιξαν άγριο ξύλο. Ο Νίκος Βουρλιώτης ξέσπασε για όσα συνέβησαν στα Mad Video Music Awards, με τον γνωστό ράπερ να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις.

Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη για το ξύλο Snik – Light στα Mad

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτο το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου.

Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή: Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!!
Νίκος Βουρλιώτης
a.k.a NiVO
23/6/22».
Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :