ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ “ΦΑΠΕΣ” ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ «MAD VMA» | LIGHT & SNIK ΜΑΛΩΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ

Written by on 23 Ιουνίου 2022

Στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2022 (MAD VMA 2022) όπως όλα δείχνουν βρήκαν να λύσουν τις διαφορές τους οι τράπερ Light και Snik με χιλιάδες κόσμου να τους παρακολουθούν μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά με τους γονείς τους.
Είναι η τραπ κουλτούρα που αγκάλιασε η μουσική βιομηχανία χάρην του χρήματος καθώς τα τραγούδια τους είναι αυτά που κάνουν εκατομμύρια streams και αυτό για την μουσική βιομηχανία μεταφράζεται σε EURO.
Η διοργάνωση διακόπηκε τουλάχιστον δύο φορές με το κοινό να τους αποδοκιμάζει και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Snik αμέσως μετά το περιστατικό με ανάρτησή του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προτίμησε να διακωμοδίσει το συμβάν αποκαλώντας τον Light (Nerotrexo) παρομοιάζοντας το με το ψευδώνυμο που έχει στα social media (Nerogreco).
Ο Light από την πλευρά του προτίμησε να απολογηθεί στους fan του ζητώντας τους συγνώμη μεν άλλα ότι δεν είχε άλλη επιλογή δε, και κατηγόρησε την παραγωγή και έριξε την ευθύνη ότι αυτοί ήταν που επιδιώξαν να γίνει κάτι τέτοιο για να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης χωρίς όμως να υπολογίσουν ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και να μην μείνει απλά σε σπρωξήματα και απειλές. Προς επιβεβαίωση των όσων είπε ανέβασε φωτογραφία με την συνομιλία που είχε με τον υπεύθυνο της παραγωγής και πως τον είχε ενημερώσει και του είχε ζητήσει να μην τον βάλουν να καθίσει κοντά με τον Snik προβλέπωντας ουσιαστικά τα όσα ακολούθησαν.
Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :