ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ «ΤΟ`ΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ»

Written by on 19 Ιανουαρίου 2022

Ο Γιώργος Σπετσιώτης παρουσιάζει το πρώτο του δισκογραφικό Single με τίτλο “Το ‘Χω Πληρώσει Ακριβά”!

O ταλαντούχος ερμηνευτής με την ξεχωριστή χροιά και το ιδιαίτερο ύφος που κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής στην μουσική ακαδημία “House Of Fame” του Skai, έρχεται να γεμίσει τα ραδιόφωνα με τη φωνή του…

Το νέο του τραγούδι με τίτλο “Το ‘Χω Πληρώσει Ακριβά” κυκλοφορεί σε μουσική Άκη Δείξιμου και στίχους Ηλία Χριστοδούλου, ενώ την οπτικοποίησή του έχει επιμεληθεί Χρήστος Νεμποτάκης.

Δείτε το Official Music Video εδώ:

 

 

Ο Γιώργος Σπετσιώτης γεννήθηκε το 1996 στην πόλη της Μυτιλήνης. Η τριβή του με την μουσική ξεκίνησε 2005 με την συμμετοχή του στην Χορωδία Δήμου Μυτιλήνης έως και το 2011, όπου μεταφέρθηκε στην Χορωδία Animato μέχρι και σήμερα. Παράλληλα φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης το 2008 – 2014 και στο Κέντρο Ανατολικής Μουσικής το 2011 – 2013. Από το 2012 εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός, διοργανώνοντας συναυλίες και κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις. Επίσης, κατά την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό το 2015, υπηρέτησε στην Στρατιωτική Μουσική Μυτιλήνης. Έχει τελειώσει το τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης 2016 – 2018. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος BA (Hons) Music Technology & Production του Μητροπολιτικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί σε συνεργασία με το UEL (University of East London) και φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην μουσική δεξιότητα «Τραγούδι».


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :