ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ «MITSKI» ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Written by on 30 Δεκεμβρίου 2021

Η Mitski μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στη μουσική και τις περιοδείες μετά την ανακοίνωση το 2019 να σταματήσει επ’ αόριστο.

Η indie σταρ είχε ανακοινώσει ότι το σόου της στο Central Park Summerstage της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2019 θα ήταν το τελευταίο της, αλλά είχε διαβεβαιώσει τους θαυμαστές ότι δεν θα εγκατέλειπε εντελώς τη μουσική.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η Mitski εξήγησε τώρα ότι σκόπευε αυτό να ήταν το τέλος της καλλιτεχνικής της καριέρας. «Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η τελευταία συναυλία που θα έπαιζα ποτέ και μετά θα τα παρατούσα και θα έκανα μια άλλη ζωή», είπε στο Rolling Stone.

Μιλώντας για το γιατί ήθελε να φύγει από τον κόσμο της μουσικής, είπε ότι ένιωθε ότι «ξύριζε σιγά σιγά την ψυχή μου».

«Για να επιβιώσω στη μουσική βιομηχανία όπως είναι, έπρεπε να βάλω ένα μαξιλάρι στην καρδιά μου και να της πω να σταματήσει να ουρλιάζει και να πω: “Σκάσε, σκάσε”», είπε. «Μετά από μερικά χρόνια που το έκανα αυτό κάθε μέρα, η καρδιά μου άρχισε πραγματικά να μουδιάζει και να σιωπά. Και το πρόβλημα με αυτό είναι ότι χρειάζομαι πραγματικά την καρδιά μου – τα συναισθήματά μου – για να γράψω μουσική. Ήταν αυτό το παράδοξο».

Επισήμανε ότι αυτό ήταν που την έκανε να θέλει να τα παρατήσει, λέγοντας ότι ήταν «πραγματικά φοβισμένη» για τον «μελλοντικό εαυτό της» ότι θα κατέληγε να βγάζει μουσική μόνο και μόνο για να «κρατήσει τη μηχανή σε λειτουργία».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :