ΟΙ SPICE GIRLS ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MELANIE C

Written by on 27 Οκτωβρίου 2021

Η Melanie C παραδέχεται ότι οι Spice Girls συζητούν «συνεχώς» το ενδεχόμενο να κάνουν ξανά μία περιοδεία.

Το εμβληματικό pop γυναικείο συγκρότημα συναντήθηκε ξανά για μια σειρά συναυλιών το 2019 και η Melanie C αποκάλυψε ότι επιθυμεί απεγνωσμένα να πραγματοποιηθεί άλλη μια επανένωση τα επόμενα χρόνια.

Η 47χρονη τραγουδίστρια είπε στο «Entertainment Tonight»: «Αυτό πρέπει να συμβεί. Το συζητάμε συνεχώς. Κάναμε τις συναυλίες το 2019, το σχέδιο ήταν να συνεχίσουμε».

«Φυσικά, ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, αλλά το σχέδιο πέρα από αυτό είναι να βγούμε εκεί έξω όταν θα υπάρχει ασφάλεια, όταν θα μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό που είναι δύσκολο είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες που θέλουν να βγουν εκεί έξω και υπάρχουν τόσοι πολλοί χώροι, οπότε όλοι μας έχουμε κάνει κατά κάποιο τρόπο μία ουρά και λέμε: “Θέλω να το κάνω, θέλω να το κάνω!”», συνέχισε.

Η Melanie C αποκάλυψε ότι έχει επίσης προσπαθήσει να πείσει τη Victoria Beckham να ανέβει ξανά στη σκηνή μαζί με τις Spice Girls, καθώς είχε επιλέξει να μην συμμετάσχει στην περιοδεία του 2019, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι «δεν σκοπεύει να επιστρέψει» στο συγκρότημα.

«Θα θέλαμε πολύ να την έχουμε ξανά στη σκηνή. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι θα συμβεί. Κάποια στιγμή, νομίζω ότι η Posh Spice θα επιστρέψει στη σκηνή», είπε.

Η τραγουδίστρια αισθάνεται ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο «αυτοαποδοχής» στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή της και ανεξάρτητα από τις επιτυχίες της μακριά από τις Spice Girls, ξέρει ότι η περσόνα της Sporty Spice «δεν φεύγει ποτέ».

«Το 2019 επέστρεψα στη σκηνή με τις Spice Girls. Κάναμε αυτές τις απίστευτες συναυλίες σε στάδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήμουν η Sporty Spice για πρώτη φορά μετά από τόσο πολύ καιρό», ανέφερε.

«Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η Sporty Spice είναι πάντα εκεί μέσα, δεν φεύγει ποτέ. Δεν γίνομαι εγώ η Sporty Spice, είναι εδώ μέσα», τόνισε.

Πηγή : hit-channel.com

 


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :