ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η «BARBARA STREISAND»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2021

Το Ινστιτούτο Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι πλέον εντός του UCLA του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες και χρηματοδοτεί ερευνητικές προσπάθειες.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός, είδωλο του κόσμου της ψυχαγωγίας, έχει δεσμεύσει άγνωστο ποσό για να χρηματοδοτήσει μέσω του Ινστιτούτου που φέρει το όνομά της, έρευνα αφιερωμένη σε τέσσερις «κοινωνικές προκλήσεις» από την κλιματική αλλαγή έως την παραπληροφόρηση.

«Ενώ είναι εύκολο να αναλογιζόμαστε το παρελθόν, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το μέλλον και το τι επιφυλάσσει για τα παιδιά μας, τον πλανήτη μας και την κοινωνία μας» ανέφερε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ σε δήλωσή της.

«Το Ινστιτούτο Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο UCLA θα είναι μια εξερεύνηση ζωτικών ζητημάτων που μας επηρεάζουν όλους… και το γεγονός ότι ο πατέρας μου, Εμάνουελ Στρέιζαντ, ήταν εκπαιδευτικός, κάνει αυτό το Ινστιτούτο ακόμα πιο ουσιαστικό για μένα» εξήγησε.

Τα τέσσερα ερευνητικά κέντρα του Ινστιτούτου Μπάρμπρα Στρέιζαντ περιλαμβάνουν το Κέντρο για την Αλήθεια στη Δημόσια Σφαίρα, το Κέντρο για τις Επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής, το Κέντρο για τη Δυναμική της Οικειότητας και της Δύναμης μεταξύ Γυναικών και Ανδρών και το Κέντρο για τον Αντίκτυπο της Τέχνης στον Πολιτισμό. Τα κέντρα θα στεγαστούν στο Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του UCLA μέχρι την επίσημη ίδρυση του Ινστιτούτου, η οποία αναμένεται όταν ληφθεί το πλήρες ποσό της δωρεάν.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :