ΘΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ | ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Written by on 20 Οκτωβρίου 2021

Ο Θάνος Λάμπρου είναι και επίσημα στην δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music και εγκαινιάζει τη συνεργασία του αυτή με την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού «Στη Ζωή Καλημέρα»!

Ο Θάνος Λάμπρου, είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της ομώνυμης παιδικής χορωδίας. Έχει ασχοληθεί με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας μαθήματα κιθάρας και έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 60 CDs.

Ο νεαρός ερμηνευτής έχει πάρει μέρος στο μουσικό show «The Voice» το 2020, όπου και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και να γίνει ευρέως γνωστός!

Το «Στη Ζωή Καλημέρα» είναι ένα χαρούμενο  τραγούδι με ανεβαστική διάθεση αλλά και γεμάτο αισιοδοξία. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα καλοκαιρινό music video που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Γκάβαλος (View Studio).

Η μουσική του Γιάννη Κώνστα και οι στίχοι της Ντιάνας Τζοβόλου σε συνδυασμό με την μελωδική φωνή του Θάνου Λάμπρου θα μας ανεβάσει την διάθεση από το πρώτο άκουσμα και θα μας κάνει να ξανά ερωτευτούμε…τη ζωή!

«Στη ζωή καλημέρα, να λες δυνατά

Τα χεριά ανοιχτά ν’ απλώνεις στον αγέρα

Να χαμογελάς και σ’ ότι πονά

Να λες πως αύριο θα ‘ναι μια άλλη μέρα»

 

Δείτε το Βίντεο κλίπ :

 


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :