ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ

Written by on 8 Οκτωβρίου 2021

«Στο… τσακ» γλίτωσε το ατύχημα ο Τόνι Σφήνος κατά την διάρκεια νυχτερινής του εμφάνισης.

Την στιγμή που βρισκόταν πάνω στην σκήνη με έναν άντρα, η εξέδρα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθούν κι οι δύο στο πάτωμα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο Τόνι Σφήνος έκανε γνωστό το περιστατικό με μία δημοσίευσή του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο από την στιγμή του ατυχήματος και με το γνωστό κωμικό του ύφος σχολίασε το περιστατικό.

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρις θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν παντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές 🙂 Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλωματα σε εντονους ρυθμούς συντονισμού πανω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρωσεις και αγκωνάρια καθως και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα 🙂 Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos)


Πηγή : protothema.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :