ΟΙ DEEP PURPLE ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ «TURNING TO CRIME»

Written by on 7 Σεπτεμβρίου 2021

Οι DEEP PURPLE ξεκίνησαν μια αντίστροφη μέτρηση που σχετίζεται με τις λέξεις «Turning To Crime», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός ενδέχεται να είναι ο τίτλος του επερχόμενου 22ου άλμπουμ του συγκροτήματος.

Με την είσοδο στην ιστοσελίδα http://www.turningtocrime.com , οι επισκέπτες ανακατευθύνονται σε μια σελίδα στον ιστότοπο της δισκογραφικής εταιρείας EarMusic, στην οποία επαναλαμβάνονται οι λέξεις «Turning To Crime» (Στροφή στο έγκλημα) μαζί με αστυνομικές φωτογραφίες σήμανσης των πέντε μελών των Deep Purple.

Το καθένα από τα μέλη του συγκροτήματος κρατά έναν μαυροπίνακα στον οποίο αναγράφονται τα ονόματά τους και οι αριθμοί αναφοράς τους, οι οποίοι δύνανται να οδηγούν σε περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το νέο άλμπουμ της μπάντας.

Στη σελίδα πάνω από το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης διακρίνεται επίσης ένα απόκομμα εφημερίδας στο οποίο εικονίζεται ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Telly Savalas, πρωταγωνιστής της σειράς «Kojak» της αμερικανικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 1970.

Ο μπασίστας των Deep Purple, Roger Glover, ανέφερε στα τέλη του περασμένου έτους ότι το συγκρότημα σχεδίαζε ένα νέο άλμπουμ.

«Όλη αυτή η κατάσταση με τον COVID σήμαινε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε περιοδεία. Δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε και περιμέναμε να συμβεί κάτι, πραγματικά, για πάνω από ένα χρόνο, και η ιδέα ήταν να επιστρέψουμε και να κάνουμε άλλο ένα άλμπουμ. Και έτσι απλά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε τότε.

«Έχει περάσει πολύ λίγος καιρός από το τελευταίο άλμπουμ. Ίσως αυτό να καταστρέψει τα σχέδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλο ένα άλμπουμ κάποια στιγμή του χρόνου. Πειραματιζόμαστε με διάφορα πράγματα», είπε.

Το τελευταίο άλμπουμ των Deep Purple ήταν το «Whoosh!» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020.

Ο ντράμερ Ian Paice δήλωσε στο «Ultimate Classic Rock» ότι η μπάντα απέκτησε νέα πνοή μετά την επανασύνδεσή της με τον παραγωγό Bob Ezrin το 2012.

«Πριν από αυτό, νομίζω ότι για περίπου 20 χρόνια, σε κανέναν δεν άρεσε πραγματικά να μπαίνει στο στούντιο. Ήταν σαν καταναγκαστική εργασία. Ενώ όλα τα υπόλοιπα, τα κάνεις από αγάπη. Αλλά ο Bob το έκανε διασκεδαστικό. Το έκανε γρήγορο, το έκανε αποτελεσματικό. Το έκανε καλό», είπε.

Πηγή : hit-channel.com

 

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :