Ο STING ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟ ALBUM ΜΕ ΤΙΤΛΟ «THE BRIDGE»

Written by on 2 Σεπτεμβρίου 2021

Λίγες εβδομάδες πριν από τις δύο μεγάλες συναυλίες του στην Αθήνα, ο Sting ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «The Bridge», με πρώτο single το «If it is Love».

Ο Sting ανακοίνωσε ότι το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «The Bridge», θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Μάλιστα, το πρώτο single του άλμπουμ, το ρομαντικό και αισθαντικό «If It’s Love» είναι ήδη εδώ!

Το album δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας και μέσα από πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy Sting, μίλησε για το ολοκαίνουργιο του εγχείρημα, αλλά και για το νέο του τραγούδι, λέγοντας: «Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος στιχουργός που εξισώνει τον έρωτα με μία ανίατη ασθένεια, και σίγουρα δεν θα είμαι ο τελευταίος. Το If It’s Love είναι η προσθήκη μου σε αυτόν τον κανόνα, όπου τα μεταφορικά συμπτώματα, η διάγνωση και η απόλυτη αδυναμία είναι όλα αρκετά οικεία, ώστε να μας κάνουν να χαμογελάσουμε με θλίψη».

Τα ολοκαίνουργια τραγούδια του album αποτελούν έμπνευση του Sting από ποικίλα είδη μουσικής που έχει δοκιμάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως rock n’ roll, jazz, classical & folk.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown της περσινής χρονιάς από ένα σύνολο μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Dominic Miller (guitar), Josh Freese (drums), Branford Marsalis (saxophone), Manu Katché (drums), Martin Kierszenbaum (keyboards), Fred Renaudin (synthesizer).

Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή των Sting & Martin Kierszenbaum και σε μίξη των Robert Orton, Donal Hodgson & Tony Lake.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι ο Sting έρχεται στην Ελλάδα, για να γιορτάσει τα 70α του γενέθλια μεδύο μοναδικές συναυλίες στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021. 

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :