Ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΩΝ METALLICA ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΩΝ ROLLING STONES

Written by on 27 Αυγούστου 2021

Ο ντράμερ των Metallica, Λαρς Ούλριχ απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Τσάρλι Γουάτς, θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών αυτήν την εβδομάδα επαινώντας τον ως «σημαντικό κομμάτι του ήχου των Stones και υποτιμημένο κομμάτι του ήχου τους».

Σε νέα συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Λαρς Ούλριχ είπε ότι σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς, σημειώνοντας ότι «πόνεσε βαθύτατα σε πολλά επίπεδα» επειδή «ως θαυμαστής των Stones θεωρεί ότι είναι το τέλος τουλάχιστον μιας εποχής για αυτό το συγκρότημα, καθώς ήταν ο μοναδικός ντράμερ που ηχογράφησε ποτέ μαζί τους».

Ο Λαρς Ούλριχ επεσήμανε ότι ο Τσάρλι Γουάτς συχνά δεν είχε την προσοχή που έπρεπε ως ντράμερ των Stones, ακολουθώντας μια αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση του ρόλου του στο συγκρότημα, ενώ οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς απολάμβαναν να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Όταν στο συγκρότημα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν στον Μικ και στον Κιθ πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούσαν πραγματικά πόσο πολύτιμος ήταν» ανέφερε.

Ο Λαρς Ούλριχ μίλησε επίσης για τον τρόπο, με τον οποίο ο Γουάτς τον ενέπνευσε και τον ενθάρρυνε ως ντράμερ και τόνισε ότι ήταν η βασική επιρροή σε μεγάλο μέρος των έργων των Metallica συμπεριλαμβανομένου του «Black Album», που γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό του.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :