Η MADONNA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ WARNER MUSIC

Written by on 20 Αυγούστου 2021

Η Warner Music Group ανακοίνωσε μια παγκόσμια συνεργασία με τη Madonna, που περιλαμβάνει μια νέα συμφωνία για το σύνολο του μουσικού καταλόγου της.

Η συμφωνία, που προβλέπει την επιστροφή της Madonna στην προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία της, περιλαμβάνει τον κατάλογο της τραγουδίστριας υπό τα σήματα των Sire/Maverick/Warner, καθώς και τα τρία πιο πρόσφατα studio album της, «MDNA» (2012), «Rebel Heart» (2015) και «Madame X», (2019), τα οποία κυκλοφόρησαν από την Interscope Records, αλλά θα ενταχθούν στον κατάλογο της Warner το 2025.

Η Madonna αποχώρησε από την Interscope Records το 2020.

Η Warner αναφέρει ότι η νέα συμφωνία της με τη Madonna καλύπτει 17 studio albums, καθώς και singles, ηχογραφήσεις για soundtracks, live albums και συλλογές.

Τη συμφωνία εκτέλεσαν ο μακροχρόνιος μάνατζερ της Madonna στη Maverick, Guy Oseary, ο Allen Grubman της Grubman Shire Meiselas & Sachs P.C., ο επιχειρηματικός μάνατζερ της τραγουδίστριας, Richard Feldstein, από τη NKSFB, και ο Max Lousada, Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Music Group για τη δισκογραφία.

«Από την αρχή, η Warner Music Group βοήθησε να μεταφέρω τη μουσική μου και το όραμά μου σε όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή. Υπήρξαν καταπληκτικοί συνεργάτες και είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάω αυτό το επόμενο κεφάλαιο μαζί τους για να γιορτάσω τον κατάλογο των τελευταίων 40 ετών», ανέφερε η Madonna σε δήλωσή της.

Ο Guy Oseary πρόσθεσε: «Τα τελευταία 30 χρόνια, είχα την τύχη να συναντήσω και να περάσω χρόνο με πολλούς από τους απίστευτους θαυμαστές της Madonna και αυτή η νέα συνεργασία θα φέρει σε πέρας αυτό που τόσοι πολλοί από αυτούς περίμεναν υπομονετικά: έναν εορτασμό του πρωτοποριακού της καταλόγου. Η συνεργάτιδά μου Sara Zambreno και εγώ συνεργαζόμαστε στενά με τη Warner Music Group για να δώσουμε νέα ζωή σε αυτά τα εμβληματικά έργα».

«Είναι τιμή μας να διαμορφώνουμε μια νέα δυναμική συνεργασία με μια ασύγκριτη σούπερ σταρ, της οποίας η επιρροή στο μουσικό και καλλιτεχνικό μας τοπίο είναι τεράστια και αναλλοίωτη», επισήμανε ο Max Lousada.

MADONNA

«Η Madonna έχει αλλάξει την πορεία της pop και της dance μουσικής, ενώ έχει οδηγήσει τις ζωντανές εμφανίσεις σε νέα ύψη δραματικότητας και εφευρετικότητας. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί τη φήμη της για να προβάλλει μερικά από τα πιο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και κινήματα της εποχής μας. Αμφισβητώντας διαρκώς και άφοβα τις συμβάσεις, οι τέσσερις δεκαετίες μουσικής της δεν αποτελούν μόνο ένα εξαιρετικό έργο, αλλά και ένα εγχειρίδιο για τη δημιουργική και πολιτιστική εξέλιξη», συνέχισε.

Το 2022 θα ξεκινήσει μια «εκτεταμένη, πολυετής σειρά κυκλοφοριών του καταλόγου» της Madonna με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sire Records της Warner, το 1982.

Η Madonna πρόκειται να επιμεληθεί πολυτελείς εκδόσεις των άλμπουμ – ορόσημων της καριέρας της και να προσφέρει μοναδικές κυκλοφορίες για ειδικές εκδηλώσεις, τις οποίες θα επιβλέπει η ομάδα καταλόγου της Warner.

Η Warner Music Group διαχειρίζεται επίσης όλες τις εκδοτικές δραστηριότητες (publishing) της Madonna μέσω της Warner Chappell Music.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Warner Music (@warnermusic)

 

Πηγη: hit-channel.com

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :