Η HIPGNOSIS ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ CHRISTINE MCVIE

Written by on 17 Αυγούστου 2021

Επτά μήνες μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων των τραγουδιών του Lindsay Buckingham – πιο γνωστού ως πρώτη κιθάρα και πρώτη ανδρική φωνή στους Fleetwood Mac τις περιόδους 1975-1987 και 1997-2018, η Hipgnosis Songs Fund, ο όμιλος με επικεφαλής τον Merck Mercuriadis, απέκτησε και τον κατάλογο της Christine McVie, θρυλικού μέλους του συγκροτήματος.

Η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές αφορά όλα τα τραγούδια που έγραψε η McVie είτε με το συγκρότημα είτε σόλο, περιλαμβανομένων των επιτυχιών των Fleetwood Mac «Say You Love Me», «Little Lies», «Don’t Stop», «You Make Loving Fun», «Think About Me», «Save Me» και πολλών άλλων.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανήκω στην οικογένεια του Hipgnosis και συνεπαρμένη που όλοι σας θεωρείτε ότι τα τραγούδια μου αξίζουν. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την εμπιστοσύνη σας σ’ εμένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να συνεχιστεί αυτή η καινούργια σχέση και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ! Σας ευχαριστώ πολύ!» είπε, σε ανακοίνωσή της, η Christine McVie.

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :