Ο ELTON JOHN ΚΑΙ Η DUA LIPA ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ REMIX ΤΟΥ «COLD HEART»

Written by on 14 Αυγούστου 2021

Η Dua Lipa και ο Elton John συνεργάστηκαν για ένα ολοκαίνουριο remix που τιτλοφορείται “Cold Heart”, το οποίο φέρει την υπογραφή του Αυστραλιανού παραγωγικού trio, PNAU. Πρόκειται για ένα remix στην επιτυχία του John από τη δεκαετία του ’80 “Sacrifice” και στο κλασικό “Rocket Man (I Think It’s Going To Be A Long, Long Time)”, σε μορφή ντουέτου από τον John και τη Lipa. Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο animated music video του.

«Ξεχειλίζω από ενθουσιασμό !!!! @eltonjohn σε αγαπώ και είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους κυκλοφορεί στον κόσμο», έγραψε η Lipa όταν ανακοίνωσε το remix νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο John από την πλευρά του απάντησε: «Dua, σε λατρεύω και ήταν μια απίστευτη εμπειρία να το κάνουμε μαζί».

Οι δύο δημοφιλείς βρετανοί καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους νωρίτερα φέτος για να τραγουδήσουν το “Bennie And The Jets” και το “Love Again” μαζί σε ένα watch party των Oscars. Ο John συμμετείχε επίσης στο περσινό ζωντανό srteaming Studio 2054 για το remix album της Lipa, “Club Future Nostalgia”. Οι PNAU έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον John στο remix album “Good Morning To The Night” του 2012, το οποίο περιείχε μια σειρά από επιτυχίες του, “περιποιημένες” από τους PNAU.

Πηγή : soundarts.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :