Η MILEY CYRUS ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Written by on 31 Ιουλίου 2021

Η Miley Cyrus έχει γίνει συνώνυμη της τολμηρής έκφρασης είτε τραγουδά με όλη την ψυχή της πάνω στη σκηνή είτε μαγνητίζει τα βλέμματα με μία προκλητική εμφάνιση σε ένα κόκκινο χαλί.

Παρότι περνά συχνά την εικόνα ενός ανθρώπου γεμάτου αυτοπεποίθηση με την τόλμη της τόσο επί σκηνής όσο και εκτός σκηνής, η pop star αποκαλύπτει ότι έχουν υπάρξει φορές που ένιωθε ότι ήταν «απάτη» επειδή δεν ήταν τόσο σίγουρη για τον εαυτό της.

Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο «People» για να προωθήσει το νέο άρωμα «Flora Gorgeous Gardenia» της Gucci Beauty και περιέγραψε το σημείο στην καριέρα της όπου «ένιωθε τόσο ανασφαλής», παρόλο που εξακολουθούσε να δίνει την εντύπωση ενός πολύ διαφορετικού ανθρώπου.

«Υποδυόμουν αυτήν την εικόνα αυτού που πολλοί πίστευαν ότι ήταν ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση. Η αποστολή μου ήταν πάντα να είμαι απρόσκοπτα ο εαυτός μου και κατέληξα να νιώθω απάτη», είπε με ειλικρίνεια η Miley Cyrus.

Αν και περιστασιακά δεν αισθανόταν τόσο σίγουρη όσο έδειχνε να είναι, η Miley Cyrus είπε ότι πάντα φρόντιζε οι τολμηρές στιλιστικές επιλογές της να αντικατοπτρίζουν όσα ένιωθε.

Το στυλ της έχει εξελιχθεί αρκετά με την πάροδο των ετών, ωστόσο, κάθε σύνολό της απεικόνιζε με ειλικρινή τρόπο την κατάστασή της κάθε χρονική στιγμή.

«Έχω φορέσει κυριολεκτικά κάθε παπούτσι που υπάρχει. Ένα πράγμα που έχει μείνει σταθερό είναι ότι ανεξάρτητα από αυτό που φοράω, είναι μια ειλικρινής αναπαράσταση του εαυτού μου εκείνη τη στιγμή», εξήγησε.

Πηγή : hit-channel.com

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :