ΣΤΑ BACKSTAGE ΤΟΥ «MATA HARI» ΤΗΣ JOSEPHINE

Written by on 30 Ιουλίου 2021

Η Josephine μας ξεσηκώνει όπως μόνο εκείνη ξέρει μέσα από την ελληνική version του «Mata Hari», ενός από τα τραγούδια που ξεχώρισαν στη φετινή Eurovision, την οποία παρουσιάζει μ’ ένα εντυπωσιακό dance lyric video.

Η ελληνική version του «Mata Hari», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού, όπως άλλωστε και κάθε τραγούδι της Josephine. Το video με την «εκρηκτική» χορογραφία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και παραμένει σταθερά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις, ενώ έχει γίνει viral στα social media και top trend στο Tik Tok.

Η Josephine παρουσίασε πρώτη φορά την ελληνική version «Mata Hari» στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σε ένα act- έκπληξη μαζί με την εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision, την Efendi, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το performance τους.
Με το «Mata Hari» το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, που προ μηνών κυκλοφόρησε το πρώτο της album της καριέρας της με τίτλο «100%», το οποίο μετρά εκατομμύρια digital streams και YouTube views, βάζει pop και ethnic ρυθμό στο καλοκαίρι μας, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών!
Βρείτε το «Mata Hari» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :