ΑΛΚΗΣ ΖΟΥΚΑΣ | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ | ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

Written by on 22 Ιουλίου 2021

Ο τραγουδοποιός Άλκης Ζούκας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μη Φοβάσαι». Μια μπαλάντα στο ρυθμό της bossa nova που ερμηνεύει ο ίδιος ενώ στο δεύτερο μέρος η υπέροχη φωνή της Κατερίνας Πολέμη! Η μουσική και οι ελληνικοί στίχοι είναι του Άλκη Ζούκα ενώ η απόδοση των στίχων στα πορτογαλικά έγινε από την Κατερίνα Πολέμη!

Το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» γεννήθηκε από την ανάγκη να βγούμε από το τέλμα μιας δυσάρεστα επαναλαμβανόμενης καθημερινότητας, δημιουργήθηκε για να μας προτρέψει να βρούμε το θάρρος να υποστηρίξουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να προχωρήσουμε σε δρόμους νέους, γοητευτικούς και μαγικούς!

Ο Άλκης και η Κατερίνα υποστηρίζουν με την υπέροχη ενέργειά τους το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στον κόσμο: Μη φοβάσαι γιατί όποιος φοβάται χάνει το καλύτερο!

Έπαιξαν οι μουσικοί Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Χάρης Κωνσταντόπουλος (φλάουτο), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (προγραμματισμός, κρουστά) και Κατερίνα Πολέμη (κιθάρα). Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο (Studio Arttings) ενώ το mastering έγινε από τον Ανέστη Ψαραδάκο (studio Athens Mastering).

Υπεύθυνος για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του video clip είναι ο Κώστας Σκύφτας ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Κώστας Τερζής.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς Συν – δημιουργός του ολοκληρωμένου album του Άλκη Ζούκα μπείτε στο Ο πρώτος μου δίσκος! – Give and Fund Crowdfunding!

 


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :