ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ | COME STAI

Written by on 22 Ιουνίου 2021

Την έκπληξη κάνει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ιουλία Κουκουβέ!
Την γνωρίσαμε σαν Raper/Traper και σύντομα απέκτησε τον τίτλο της Queen του είδους καθώς οι συνεργασίες της αλλά και το ύφος της την έκαναν να ξεχωρίσει και να προκαλέσει!
Με την καθοδήγηση του γνωστού promoter και image maker Γιάννη Παγανιά άρχισε να καθιερώνεται στην μουσική σκηνή με σημαντικές σνεργασίες αλλά και παρουσία στα media όπως η ερμηνεία του επίσημου τραγουδιού των εθνικών καλλιστείων 2020 με πανελλαδική προβολή αλλά και η συμμετοχή της στο δημοφιλές Reality Battle of the Couples.
Η εντυπωσιακή persona αυτή τη φορά έρχεται να μας εντυπωσιάσει κάνοντας στροφή 180’ με την ερμηνεία του ‘’Come Stai’’
Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό τραγούδι με έντονα στοιχεία pop κουλτούρας που δίνει την δυνατότητα στην Ιουλία Κουκουβέ να δείξει τις δυνατότητες της και σε άλλο είδος μουσικής,κάτι που το καταφέρνει με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία!
Η επιμέλεια παραγωγής ανήκει εξολοκλήρου στον χαρισματικό Skyle Beats και στην Promo Paganias ενώ το videoclip επιμελήθηκε ο χαρισματικός Danny Koumniotis!
Απολαυστικό,άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα χορευτικό έρχεται για να γίνει το hit του καλοκαιριού!
Διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube αποκλειτικά από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο Real Music Greece!
Ακούστε το έδω:


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :