Η COURTNEY LOVE ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ «HOLE»

Written by on 5 Ιουνίου 2021

Από τη συναυλία της επανόδου των Hole το 2012, η Κόρτνεϊ Λαβ έκανε βήματα μπροστά και πίσω όσον αφορά το ενδεχόμενο επανένωσης της μπάντας.

Το 2014, έκανε πρόβες με τον κιθαρίστα Έρικ Έρλαντσον, τη ντράμερ Πάτι Σέμελ και τη Μελίσα Άουφ ντερ Μάουρ προτού τελικά αποκλείσει μια επανασύνδεση.

Αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Σέμελ και την Άουφ ντερ Μάουρ με τη λεζάντα, «με τα κορίτσια», αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Πιο πρόσφατα, σε συνέντευξη τον Μάιο του 2019 στην εφημερίδα The Guardian, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πιθανή επανένωση. «Σίγουρα συζητάμε γι’ αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να τιμάς το παρελθόν σου» είχε πει.

Τώρα σε μια νέα συνέντευξη στο Vogue, η Κόρτνεϊ Λαβ λέει τώρα ότι «μια σωστή επανένωση των Hole» δεν θα συμβεί.

«Και εσείς πρέπει να το ξεπεράσετε. Ο παλιός μας μάνατζερ Πίτερ Μενς μάς καλεί μία φορά το χρόνο για να ρωτήσει για επανένωση: «Γεια, απλά κάνω το καθήκον μου, το κάνω κάθε χρόνο με σένα και τον Τζίμι Πέιτζ [των Led Zeppelin].»

«Και είναι τόσο μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτήν την εταιρεία, αλλά απλά δεν πρόκειται να συμβεί» εξήγησε η τραγουδίστρια, χήρα του Κερτ Κομπέιν των Nirvana.

Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι και η Μελίσα και εγώ είμαστε ιδιαίτερα κοντά – μιλάμε κάθε μέρα. Αλλά ο Έρικ είναι κάπως εκτός εμβέλειας, νομίζω ότι είναι στην Ιαπωνία κυριολεκτικά σαν μοναχός. Δεν αστειεύομαι», σημείωσε.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :