ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ | ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΙΕΣ

Written by on 31 Μαΐου 2021

Μέρες βαριές, είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που ερμηνεύουν οι Γιάννης Ζουγανέλης και Γιώργος Χατζής. Τους στίχους υπογράφει ο πολλά υποσχόμενος Ηρακλής Βαϊτσαράς ενώ τη μουσική ο βραβευμένος με Global Music Award Γιώργος Χατζής.
Οι δύο καλλιτέχνες – αν και γνώριμοι από παλιά με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό τους τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση – συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά.
Στόχος αυτής της συνύπαρξης είναι η ένωση δύο ξεχωριστών φωνών μέσα από μία σύγχρονη και παράλληλα κλασική ενορχηστρωτική άποψη που μας δημιουργεί ένα αίσθημα νοσταλγίας και εσωτερικής αναζήτησης περιγράφοντας το σήμερα με καυστική γλαφυρότητα.
”Δεν είναι οι μέρες που μας έπεσαν βαριές
είναι οι νύχτες που οι σκέψεις μας παγώνουν
ξένοι εφιάλτες βασανίζουν τις καρδιές
και μες στον ύπνο μας σιγά σιγά μας λειώνουν”
Σκοπός επίσης της συνεργασίας αυτής είναι η ανάδειξη νέων στιχουργών. Σε αυτή την πρωτοβουλία πρωτοστατούν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής που επιμελούνται την παραγωγή του τραγουδιού και η εταιρεία CICADART που αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της στιχουργικής.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :