ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ | ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Written by on 27 Μαΐου 2021

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ερμηνευτής Δημήτρης Γιαννούλος μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Ήρθε η ώρα», σε δικούς του στίχους και μουσική.

Μετά την επιτυχία του καλοκαιρινού του medley που τον έκανε να ξεχωρίσει, φαίνεται πως «Ήρθε η ώρα» για τον Δημήτρη Γιαννούλο, τον ανερχόμενο, λαϊκό – ερωτικό τραγουδιστή από τη Μυτιλήνη, να κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, με ένα τραγούδι το οποίο έχει τη προσωπική του σφραγίδα και αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει γίνει από την Ρούλα Κουτρουμπέλη και περιγράφει τη συναισθηματική πορεία του Δημήτρη μέσα στο τραγούδι, όπου ο ίδιος καλείται να είναι παρατηρητής του εαυτού του.

Στο video clip, ο Δημήτρης παρατηρεί τον εαυτό του μέσα από την κινησιολογική ερμηνεία του χορευτή Γιάννη Παπακαμμένου. Μέσα από τον χορευτή, βλέπει τη διαδρομή των συναισθηματικών συγκρούσεων, αμφισβητήσεων, πτώσεων και εμποδίων που αντιμετωπίζει με τον εαυτό του και το περιβάλλον του, δοκιμάζοντας τα όρια του, αποτινάζοντας οτιδήποτε τοξικό βρίσκεται πλάι του και γύρω του, και στο τέλος «ήρθε η ώρα» να κάνει το βήμα προς την ζωή που επιθυμεί.

  • Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννούλο

Ο Δημήτρης Γιαννούλος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Από πολύ μικρός ασχολείται με τη μουσική, αφού στα 14 του ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι, αλλά και να ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και τα ντραμς.

Ο Δημήτρης πλέον ζει στην Αθήνα, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο οικονομικό της Παντείου και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Το τραγούδι του κυκλοφορεί από τη Spicy!


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :