ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ «PRODIGY» ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ «KEITH»

Written by on 20 Μαΐου 2021

Οι Prodigy μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από τα πρώτα νέα τραγούδια που ετοιμάζουν μετά το θάνατο του Keith Flint.

Το συγκρότημα ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων στο οποίο εμφανίζονται δύο φιγούρες των Liam Howlett και Maxim, που είναι κατασκευασμένες από χάντρες, να βρίσκονται μπροστά από ένα ηχείο.

Όσον αφορά τη μουσική που ακούγεται, το teaser δείχνει ότι οι Prodigy είναι έτοιμοι να δώσουν συνέχεια στον βαρύ ήχο για τον οποίο είναι γνωστοί.

Την προηγούμενη χρονιά ο πρώην χορευτής του συγκροτήματος, Leeroy Thornhill, αποκάλυψε ο Liam Howlett ετοίμαζε ένα νέο άλμπουμ για να τιμήσει τη μνήμη του Keith Flint.

Ο Keith Flint, κεντρικός τραγουδιστής των Prodigy, έδωσε τέλος στη ζωή του στις 4 Μαρτίου 2019 σε ηλικία 49 ετών.

«Ξέρω ότι ο Liam θέλει να τελειώσει το άλμπουμ των Prodigy που ετοίμαζε, δεν ξέρω πόσο μακριά είναι», είπε ο Thornhill.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω στο πρώτο του άλμπουμ με νέο υλικό μετά το «No Tourists» του 2018, το έβδομο άλμπουμ τους και το τελευταίο με τον Keith Flint.

Πρόσφατα οι Prodigy επιβεβαίωσαν ότι ετοιμάζουν παράλληλα το πρώτο τους ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με τη βοήθεια του στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη δραματική τηλεοπτική σειρά «Gangs Of London».

Με προσωρινό τίτλο «The Prodigy», τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ θα σκηνοθετήσει ο Paul Dugdale και την παραγωγή θα αναλάβουν τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, Liam Howlett και Maxim.

Η ταινία περιγράφεται ως «η ανεπεξέργαστη, ασυμβίβαστη και συναισθηματική ιστορία μιας συμμορίας νεαρών παράνομων από το Έσεξ που συναντήθηκαν στη δίνη της rave σκηνής της δεκαετίας του ’80 στο Ηνωμένο Βασίλειο».

 

Πηγή : hit-channel.com

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος από τον Ούριο Άνεμο στην Σκάλα Ερεσού

Δείτε εδώ :