ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ | ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Σ`ΑΓΑΠΩ

Written by on 18 Μαρτίου 2021

Ο σπουδαίος και πολύπλευρος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στον πρόσφατο κύκλο του “the voice“, στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, “σμίγει” ξανά μουσικά με την ταλαντούχα στιχουργό Γιούλα Γεωργίου, η πένα της οποίας μας έχει χαρίσει σημαντικές στιγμές στην ελληνική μουσική σκηνή.

Έτσι, μετά την κυκλοφορία της μουσικοθεατρικής ιστορίας κατά του σχολικού εκφοβισμού, που οι δυο τους έγραψαν και παρουσίασαν πριν λίγο καιρό, επιστρέφουν, αυτή τη φορά ορμώμενοι από τον αντίκτυπο της πανδημίας, του lockdown και της αποξένωσης που προκαλεί στις ανθρώπινες σχέσεις, χαρίζοντας μας ένα γεμάτο ευαισθησία τραγούδι με τον τίτλο “Έλα να πούμε σ’ αγαπώ“.

Την ιδιαίτερη αυτή μουσική στιγμή – συνύπαρξη τους οι δύο σημαντικοί δημιουργοί, την εμπιστεύτηκαν στον ταλαντούχο ερμηνευτή Γιάννη Μωραΐτη, ο οποίος με τη χαρακτηριστική του ερμηνεία μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μεταφέροντας μας νοσταλγικές εικόνες από την εποχή που η αγκαλιά και το φιλί ήταν ακόμα μέρος της “κανονικής” μας καθημερινότητας.

Καλή σας ακρόαση!


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :