ALMA | FAR FARAWAY

Written by on 11 Μαρτίου 2021

Μετά το επαναστατικό “My Mama Told Me”, η Alma κυκλοφορεί μία όμορφη ιστορία αγάπης με τίτλο “Far Faraway”.

Η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε την μουσική και τους στίχους του νέου της single και συνεργάστηκε με τον hit maker από την Βουλγαρία, Pavell, για την ολοκλήρωση του track.

“Είναι ένα τραγούδι για μία τόσο δυνατή αγάπη που μπορεί να σε μεταφέρει σε μία άλλη διάσταση, σε μία διάσταση ευτυχίας, ηρεμίας και ειρήνης”, λέει η Alma.

Στο βίντεο που το συνοδεύει, ο η σκηνοθέτης Dimitris Georgiev αποτυπώνει την ιστορία αγάπης της Alma από δύο διαφορετικές πλευρές, μία με την συμμετοχή του ανθρώπου που θέλει να είναι μαζί και μία όπου βρίσκεται μόνη της. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση δύο διαφορετικών κόσμων που μερικές φορές συμπίπτουν. Υπάρχει ακόμα μία ενδιαφέρουσα αντίθεση στο track. Το μελαγχολικό intro που συνεχίζεται από ένα θετικό beat. Στο κλιπ συμπρωταγωνίστησε ένας από τους καλύτερους φίλους της.

Ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα της καλλιτέχνιδας είναι οι 2 υποψηφιότητές και το 1 βραβείο της στα Bulgarian Music Awards του 2020 καθώς και η συμμετοχή της σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά festival της Ευρώπης, το Top of The Top Festival.

Με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της έχει φτάσει στο Νο23 του Shazam Ρωσίας, στο Νο8 του Πολωνικού Airplay Chart και στο Νο1 του Βουλγάρικου Airplay Chart, όπου και παρέμεινε για 16 συνεχόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός έχει συγκεντρώσει 3.3 εκατομμύρια streams με το debut single της, “Perfect”. Το τελευταίο της hit, “My Mama Told Me”, πέρασε 3 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Airplay Chart της Βουλγαρίας και 10 εβδομάδες στο Top 10.

To “Far Faraway” κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Πηγή : musicpress.gr

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :