ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΓΛΟΥ | ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Written by on 10 Μαρτίου 2021

Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει το νέο της single – προάγγελο του ολοκληρωμένου της album που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Παίρνω εγώ την ευθύνη».

Παράλληλα η Πολυξένη μας συστήνεται και ως τραγουδοποιός αφού υπογράφει και τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού εκφράζοντας μια βαθιά ανάγκη να αγκαλιάσει το συναίσθημα της και να αποφασίσει ότι η εσωστρέφεια δεν είναι η λύση.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παρίσση στο Studio Praxis, ο προγραμματισμός από τον Αλέξανδρο Κούρο, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Μάριος Ιβάν Παπούλιας (πιάνο και βιολί) και Ρήγας Βοργιάς (μπάσο).

Η οπτικοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον Άκη Βαλεργάκη (διεύθυνση φωτογραφίας – σκηνοθεσία) σε μία ιδέα και χορογραφία της Φαίδρας Νταϊόγλου, η οποία και συμμετείχε ως χορεύτρια.

 

  • Λίγα λόγια για την Πολυξένη Καράκογλου

Η Πολυξένη Καράκογλου μεγάλωσε στη Νίκαια, τελείωσε το Μουσικό σχολείο Πειραιά και αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στα 19 της χρόνια διακρίθηκε στην 4η Ακρόαση την Μικρής Άρκτου και το 2015 την πρωτογνωρίσαμε στο δίσκο “Απ’ το μηδέν” του Σπύρου Παρασκευάκου, ερμηνεύοντας το τραγούδι – ντουέτο με τον Ζαχαρία Καρούνη “Ο άνθρωπος μπορεί“.

Έκτοτε συμμετείχε και σε άλλους δίσκους (“Καρδιά Μισή” του Χρίστου Θεοδώρου, “Ο Αττίκ στο Παρίσι” του Γιώργη Χριστοδούλου) και το 2019 μας παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της “Πολύχρωμες Ζακέτες” σε μουσική του Γρηγόρη Πολύζου και στίχους της Αθηνάς Σπανού.

Αυτήν την περίοδο την βρίσκουμε στο στούντιο να ετοιμάζει το καινούργιο της άλμπουμ “Σημεία Στίξης” σε μουσική δική της και στίχους της Αθηνάς Σπανού και της ίδιας.

Πηγή : amna.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FameStudio MJT

- Mix&Master - Remix - Vocal Processing - Record

Δείτε εδώ :