ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ | ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2021

Ρένα Μόρφη μας παρουσιάζει το τραγούδι “Μέχρι το πρωί” (Mis Sentimientos), μία σύμπραξη με τους Los Ángeles Azules, το φημισμένο γκρουπ από το Μεξικό, που “πρωταγωνιστεί” με την cumbia από το 1976.

To τραγούδι περιέχεται στο δεύτερο album της Ρένας Μόρφη “Σάμπα Τσικίτα“. Ο πρωτότυπος τίτλος του τραγουδιού είναι το “Mis Sentimientos

Οι Los Ángeles Azules δέχθηκαν με χαρά τη συνεργασία με τη Ρένα για την ηχογράφηση του τραγουδιού τους στα ελληνικά. Η αγάπη της Ρένας για την cumbia συγκεντρώνεται όλη σε αυτό το τραγούδι.

Το “Mis Sentimientos” μιλάει για τον πόνο της εγκατάλειψης και την ανάγκη της αγάπης , κάποιος άκαρδος μπορεί έτσι απλά να φύγει και να προχωρήσει στον επόμενο έρωτα χωρίς να νοιαστεί για τα συναισθήματα σου.

Η απόδοση όμως που θέλησε να δώσει στα ελληνικά με τους δικούς της στίχους η Ρένα είναι σχεδόν η αντίθετη:

“Δεν πρόκειται να ξοδέψω πάνω από ένα βράδυ για να μου αποδείξεις αν αξίζεις και το επόμενο …”

Πάνω σε μια τόσο χορευτική και προχωρημένη μελωδία , μπορείς να γυρέψεις την αγάπη, να την απαιτήσεις ή και να την απορρίψεις.

Στο χέρι σου είναι και στον ρυθμό.

Το τραγούδι “Μέχρι το πρωι” οπτικοποιήθηκε πάνω σε μία υπέροχη ιδέα του Νίκου Κούλογλου και της Κατερίνας Κάραλη, που αποτυπώθηκε σε ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα, και αποτελεί την αρχή για το οπτικό ταξίδι του δίσκου “Σάμπα Τσικιτα“.

 

 

Πηγή : musicpress.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :