ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ «REALIZE» ΤΩΝ AC/DC

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2021

Οι ασυνήθιστες τεχνικές για το βιντεοκλίπ του «Realize», του τραγουδιού με το οποίο ανοίγει το πρόσφατο άλμπουμ των AC/DC «Power Up», έρχονται για πρώτη φορά στο φως. Στο κλιπ, κάθε πλάνο αποπροσανατολίζει. Τώρα, σε ένα σύντομης διάρκειας ντοκιμαντέρ ο κιθαρίστας Angus Young και ο διευθυντής δημιουργικού Josh Cheuse αποκαλύπτουν το πώς ετοιμάστηκε το πρωτότυπο βιντεοκλίπ.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Cheuse εξηγεί ότι αυτό που ενέπνευσε τον Young ήταν η φωτογραφική μηχανή 360 μοιρών που χρησιμοποίησε ο φωτογράφος Gavin Elder κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης του «Shot in the Dark» της μπάντας. «Απλά, είδα πώς έδειχνε, και είδα το ευρύ καρέ, και σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλό. Έδειχνε διαφορετικό» λέει ο Young. Όπως σημειώνει το Rolling Stone, για τα γυρίσματα του κλιπ στην Αυστραλία οι AC/DC προσέλαβαν ως συνεργαζόμενο σκηνοθέτη του Cheuse τον Clemens Habicht. Ο Habicht τοποθέτησε σε ένα διόραμα χαρτονένια ομοιώματα των μελών της μπάντας για να δείξει πώς θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. «Σκέφτηκα ότι, πραγματικά, ήταν cool» λέει ο Cheuse. «Κάπως σαν “ ω, αυτός ο τύπος είναι τόσο παλαβός όσο κι εμείς”». «Είναι σχεδόν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για να φαίνομαι ντυμένος σαν μοντέλο» γελά ο Young.

Πηγή : amna.gr

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :