Η MELANIE C ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ «SPICE GIRLS»

Written by on 13 Ιανουαρίου 2021

Η Melanie C είπε ότι πιστεύει ότι η Βικτώρια Μπέκαμ «έρχεται» στην ιδέα της επανένωσης των Spice Girls.

Φέτος σηματοδοτεί 25 χρόνια από τότε που το συγκρότημα πυροβόλησε στο παγκόσμιο αστέρι με το ντεμπούτο single τους Wannabe, και ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί σχέδια για τον εορτασμό της επετείου (αν και έχουν γίνει συνομιλίες), ο Mel C πιστεύει ότι η Βικτώρια είναι κοντά στην επανένταξη στο συγκρότημα μετά την απώλεια του 2019 ξενάγηση.

“Το βρήκαμε δύσκολο πέρυσι και την χάσαμε πραγματικά. Αλλά έχετε δίκιο, είμαστε ακόμα πολύ κοντά. Και είναι τόσο σημαντικό για εμάς που είναι ευχαριστημένη με τα πάντα”, δήλωσε η Melanie στη  Zane Lowe  στην εκπομπή Essentials Radio Apple Music 1 .

“Συμμετείχε πολύ στο δημιουργικό και σε όλα όσα κάναμε στην παράσταση. Και νομίζω ότι το βρήκε πραγματικά δύσκολο. Την πρώτη νύχτα, όταν οι εικόνες ακτινοβολήθηκαν σε όλο τον κόσμο, ήταν δύσκολο για αυτήν. Και εμείς” ελπίζω ότι ήταν αρκετά δύσκολο να την φέρει πίσω. Είναι τόσο δύσκολο, και νιώθω για αυτήν. ”

Η Melanie πρόσθεσε ότι η ομάδα “σέβεται πραγματικά ο ένας τον άλλον … και δεν θέλουμε ποτέ κανέναν να κάνει κάτι που δεν αισθάνεται άνετα να κάνει.

«Αλλά ναι, ίσως χρειαστεί να την κάνουμε υπνωτισμένη. Πρέπει να πω, νιώθω σαν να έρχεται. Έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω της. Αλλά ακριβώς ανάμεσα σε εσάς και εμένα».

Η Melanie άνοιξε επίσης για το πώς ένιωθε για την αποχώρηση του Geri από το συγκρότημα το 1998, παραδέχοντας ότι «ήταν προφανώς πληγωμένη και αναστατωμένη, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, καταλάβαμε.

«Ήμασταν σε αυτήν την πίεση και έπρεπε να ξεφύγει. Χρειάστηκε λίγο χώρο και όσο σκληρό ήταν, ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει. Και παρόλο που τότε ήταν δύσκολο για εμάς, έπρεπε να σεβαστούμε αυτό .

“Ο χρόνος έφτασε. Ήμασταν δύο παραστάσεις μακριά από την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας μας. Είχαμε μια τριήμερη περιοδεία να κάνουμε στις ΗΠΑ. Γιατί θα φύγατε σε αυτό το σημείο; Το πιο συναρπαστικό πράγμα.

Συνέχισε: «Αλλά όλοι έχουμε διαφορετικούς τομείς για να είμαστε ένα Spice Girl για το οποίο πραγματικά είμαστε παθιασμένοι. Για μένα, είμαι ζωντανός καλλιτέχνης. Μου αρέσει να βγαίνω εκεί. Μου αρέσει να παίζω. Και διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες σε αυτό που κάνουν. Και γι ‘αυτήν, έπρεπε να φροντίσει τον νούμερο ένα. Αυτό ήταν το πράγμα τότε. Δεν είχαμε επαφή μαζί της για αρκετό καιρό. Ήταν δύσκολο. Ήμασταν θυμωμένοι. Ήμασταν θυμωμένοι μαζί της και απογοητευτήκαμε και αισθανθήκαμε απογοητευμένοι, αλλά ο χρόνος θεραπεύεται και όλοι γερνάμε και όλοι προχωρήσαμε και ναι, είναι απλώς νερό κάτω από τη γέφυρα τώρα.

«Είχαμε τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα στις φιλίες μας, στη σταδιοδρομία μας, στη ζωή μας ως Spice Girls. Και ακριβώς αυτή η αποδοχή ότι είμαστε όλοι απόλυτοι πόνοι στην πίσω πλευρά, αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον ακριβά. ”

Πέρυσι, η Melanie C κυκλοφόρησε το όγδοο σόλο άλμπουμ της, με τίτλο, η οποία έγινε η πρώτη της κορυφαία συλλογή 10 σε 17 χρόνια μετά την κορυφή στο νούμερο 8. Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το τελευταίο single του δίσκου Into You.

 

Πηγή : officialcharts.com

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist