ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ | ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ

Written by on 13 Ιανουαρίου 2021

Real Music σας παρουσιάζει τον Αναστάσιο Κώνστα με το πρώτο δισκογραφικό του βήμα που τιτλοφορείται “Ψέματα θα πω” σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Χρήστου Λιβέρη.

Η ενασχόληση του με την μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Μόλις 10 ετών με μια κιθάρα άρχισε η πρώτη του επαφή με την μουσική ενώ 20 χρονών αποφοίτησε από το ωδείο του Νίκου Σκαλκώτα.

Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού στη σχολή της Gene Kelly από όπου βραβεύεται και παίρνει υποτροφία. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να ξεκινήσει επαγγελματικά με το τραγούδι αρχίζοντας από το όμορφο νησί της Ρόδου να συνεργάζεται με τους Άντζελα ΔημητρίουΘέμη ΑδαμαντίδηΣτάθη ΞένοΣτέλιο Διονυσίου και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Στην συνέχεια η σταδιοδρομία του συνεχίζεται στην Αθήνα όπου εμφανίζεται σε πολλά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε επώνυμους καλλιτέχνες όπως Πίτσα ΠαπαδόπουλουΒαγγέλη ΚονιτόπουλοΓιάννη Βασιλείου κ.α.

Πλέον στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας κάνει και το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι ‘’Ψέματα θα πω’’ μία ερωτική μπαλάντα που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές

 

 

Πηγή : musicpress.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist