ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ | ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Written by on 23 Δεκεμβρίου 2020

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Λεμπέσης, έγραψε ένα τραγούδι ειδικά για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, αλλά και για τους ασθενείς που δίνουν τη μάχη τους αρκετοί μέσα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «αν σωθείς, θα σωθώ» και μιλά για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας εδώ και σχεδόν ένα χρόνο από τότε που εμφανίστηκε η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Λεμπέση.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά τους την Getty images, την Danos stories για τα υπέροχα πλάνα της Θεσσαλονίκης, την κλινική ORL ATHENS CLINIC, τους πολύ καλούς μου φίλους και εξαιρετικούς ιατρούς Λόρα Βάνα και Αντώνη Καλαφάτη. Πολλά Ευχαριστώ και στα ανήψια μου Κωνσταντίνα, Ειριάννα, Ορέστη και Δημήτρη που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, την Νάνσυ Γεροδιανού, και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το δικό μας Ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής αυτής της Πανδημίας. Αισιοδοξία….και όλα θα πάνε καλά!!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

 

Πηγή : protothema.gr


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :