Ο HARRY STYLES ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ

Written by on 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Χάρι Στάιλς ανέβαλε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

Ο τραγουδιστής του «Watermelon Sugar» μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα με τους θαυμαστές του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο τραγουδιστής δεν ενημέρωσε για το πότε θα ξεκινήσει η περιοδεία του, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενημέρωση τη νέα χρονιά.

Ο Χάρι έγραψε στο Twitter: «Η υγεία και η ασφάλεια όλων παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα, γι’ αυτό δυστυχώς πρέπει να αναβάλω τις εμφανίσεις μου σε Βρετανία και Ευρώπη που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021 μέχρι νεοτέρας».

Σε άλλο του tweet έγραψε: «Ελπίζω πραγματικά να πραγματοποιήσω αυτές τις εμφανίσεις και θα έχω νέα για εσάς τη νέα χρονιά για το πότε θα πραγματοποιηθούν. Ανυπομονώ να σας δω όλους έξω μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με καλοσύνη».

Πηγή : amna.gr

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :