ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Written by on 15 Σεπτεμβρίου 2020

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο, συνάντηση με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Μυτιλήνης, ώστε να τους ενημερώσει για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και για τις ενέργειες του Δήμου Μυτιλήνης σε σχέση με το μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Μιχάλης Μαμάκος, η Εριφύλη Χιωτέλλη, η Νίκη Τσιριγώτη, ο Κώστας Αστυρακάκης και η Μυρσίνη Ανδριώτου, ως εκπρόσωπος του Παναγιώτη Ζαφειρίου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το οριστικό κλείσιμο του ΚΥΤ Μόριας, μίας δομής δυσφήμιση για το νησί μας, ενώ κατέθεσε τη διαφωνία του και την αντίθεσή του στη δημιουργία νέας δομής στον Καρά Τεπέ.

Παράλληλα, για μεγαλύτερη συναίνεση και συνεργασία, κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Μυτιλήνης, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να επανέλθει ο Δήμος και το νησί μας στην κανονικότητα.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος από τον Ούριο Άνεμο στην Σκάλα Ερεσού

Δείτε εδώ :