ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΥΠΕ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ

Written by on 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστου Ροϊλού και του Προέδρου του ΕΚΑΒ, Νίκου Παπαευσταθίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο Πλωμάρι, από την Διοικούσα Επιτροπή του 1ου ΤοΠΦΥ.

Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τους χώρους του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπήρξε για το χώρο όπου θα φιλοξενηθεί η Τηλεϊατρική, η λειτουργία της οποίας θα ξεκινήσει άμεσα.

Κατά τη σύσκεψη, στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα διαχείρισης θετικών κρουσμάτων COVID-19, ενώ τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Πλωμαρίου.

Από τους υπευθύνους τονίστηκε ότι καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να υπάρχει έγκαιρος συντονισμός και σωστή λειτουργία σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών και περιστατικών COVID-19.

Στόχος της Επιτροπής είναι η παροχή ποιοτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους πολίτες με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Tagged as

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :