ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Written by on 10 Αυγούστου 2020

Πριν από λίγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτέλια Πελώνη ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κοροναϊό.

Τα νέα μέτρα έχουν ως εξής :

  1. Ακύρωση της 85ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης που είχε προγραμματιστεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου.
  2. Από 17/8 για την είσοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από τις χώρες (Σουηδία – Τσεχία – Βέλγιο – Ισπανία – Ολλανδία) καθίσταται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου για τον κοροναϊό που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν.
  3. Από 17/8 για την είσοδο από τα χερσαία σύνορα καθίσταται υποχρεωτική σε όλους η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου για τον κοροναϊό που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδο στην Ελλάδα προσκόμιση η οποία περιλαμβάνει και στους Έλληνες πολίτες και στους έχοντες άδεια διαμονής και θα πρέπει να έχει διενεργηθεί στην χώρα προέλευσης και όχι στην Ελλάδα.
  4. Από τις 16/8 μπαίνει πλαφόν στο επιτρεπόμενο αριθμό εισερχομένων στους 750 την μέρα από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.
  5. Αναστέλλεται σε ολόκληρη την χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι περιλαμβανομένων συναυλιών και των παραστάσεων.
  6. Από τις 11/8 έως τις 23/8 από τις 00:00 έως τις 07:00 η απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Περιφέρειες: Κρήτης – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – στις Περιφερειακές Ενότητες: Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Λάρισας και Κέρκυρας και στους Δήμους: Μυκόνου – Πάρου – Σαντορίνης – Βόλου – Κατερίνης – Ρόδου – Αντιπάρου – Ζακύνθου και Κώ.
    Η απαγόρευση δύναται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :